Πρεμιέρες στο Mega την επόμενη εβδομάδα

Στο mega τη Δευτέρα της επόμενης εβδομάδας, θα κάνει πρεμιέρα το "Πρωινό mou", με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στις 10:00 το πρωί ενώ το απόγευμα στις 19:00 άλλη μία πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στα "Κλεμμένα όνειρα".Όσο για την αγαπημένη μας σειρά "Βασιλιάδες" μόλις βγήκε διαφήμιση που λέει πως αρχίζουν τα παλιά επεισόδια σε επανάληψη από αυτή τη Δευτέρα και κάθε βράδυ στις 21:15 (Μετά τις ειδήσεις). Τέλος πάντων διαβάστε παρακάτω τι θα δούμε στον 2ο κύκλο των "Ονείρων" αλλά και στο πρωινό.. Μην ξεχάσετε να τις δείτε στην τηλεόραση ή αν δεν προλάβετε δείτε τα στο web-tv του mega.


Κλεμμένα Όνειρα 
Στον 2ο κύκλο της σειράς, οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους:
O Δημήτρης Μαλτέζος θα προσπαθήσει να ξεφύγει από τον ασφυκτικό κλοιό του αστυνόμου Μακρή. Παράλληλα, γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα θα καταλάβει ότι τα θεμέλια του γάμου της δεν είναι τόσο στέρεα όσο πίστευε. Η αντίδρασή της θα είναι καταλυτική για όλους... Ο 'Αρης, βαθιά σημαδεμένος από την περιπέτεια της απαγωγής του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Φαίη. Εκείνη κάνει υπομονή αλλά, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά της φθίνουν, ενώ ο Σταύρος κυριαρχεί στο μυαλό της όλο και περισσότερο... Η επαναπροσέγγιση Φαίης-Σταύρου θα έχει μοιραίες συνέπειες στη ζωή της Μαρίας. Οι απρόβλεπτες εξελίξεις στη ζωή του Σταύρου κάνουν τη Χρύσα να χάσει την ψυχραιμία της και να στήσει μία πλεκτάνη που θα αλλάξει τα δεδομένα. Μία δραματική ανακάλυψη, όμως, θα αρχίσει να ξετυλίγει το μπερδεμένο κουβάρι των καλά κρυμμένων μυστικών του παρελθόντος που θα έρθουν σιγά-σιγά στην επιφάνεια, ανατρέποντας τις ζωές των ηρώων μας.

Πρωινό mou
Το Πρωινό mou επιστρέφει για 3η συνεχή χρονιά. Στην παρέα της Φαίης και του Γιώργου στην πρώτη τους εκπομπή θα είναι καλεσμένοι ο Σάκης Μπουλάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης...







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;