Νέα και συμβουλές

Γεια σας! Είμαι η smileevelina00 από τις netgirls και είμαι καινούρια writter! Ελπίζω να σας αρέσουν τα άρθρα μου! Να μου στέλνετε requests για άρθρα στο stardoll(smileevelina00)! Για αρχή κάποιες συμβουλές ομορφιάς για τύπους δέρματος!

-
Λιπαρό δέρμα

Στα λιπαρά δέρματα οι πόροι ανοίγουν χωρίς πολλή ζέστη και γεμίζουν σκόνη. Γι' αυτό το πρόβλημα πλύνετε το πρόσωπό σας με αρκετά ζεστό (όχι καυτό) νερό, σαπουνίστε το με ένα ειδικό σαπούνι για το λιπαρό δέρμα και μετά ξεπλυθείτε με κρύο νερό. Για τη λαδερή υφή μπορείτε να τρίψετε απαλά με κυκλικές κινήσεις μια ντομάτα ή λίγο ντοματοπελτέ ( μη τελειώνουμε όλες τις ντομάτες για σαλάτα!)
-Ξηρό δέρμα
Για να πάρετε ειδική κρέμα μην πάτε στον οποιοδήποτε. Ζητήστε γνώμη από ειδικό. Αυτό ισχύει και για όλους τους τύπους δέρματος. Το καλοκαίρι προσέξτε πολύ στον ήλιο. Για τα χέρια η βαζελίνη βοηθάει αρκετά, ειδικα το χειμώνα. Όταν πλένετε το πρόσωπό σας, με σαπούνι ειδικό για τα ξηρά δέρματα, να το σκουπίζετε αμέσως μόλις τελειώνετε με μια βαμβακερή απαλή πετσέτα.
-
Κανονικό δέρμα
Άμα έχετε αυτόν τον τύπο δέρματος είστε πολύ τυχερές! Αλλά θα σας πω κάποιες ιδέες για τυχόν ατέλειες. Πρώτα μην ξεχνάτε να πλένετε το πρόσωπό σας! Πάλι με ειδικό σαπούνι για κανονικά δέρματα! Μην βάζετε πολύ συχνά make-up θα αυξηθούν τα σπυράκια και μην ξεχνάτε ότι όλα όσα βάζουμε στο δέρμα μας αποροφάται!~ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν έχετε μεικτή επιδερμίδα σαν κι εμένα (π.χ. λιπαρά: μύτη, κούτελο, σαγόνι και κανονικά μάγουλα) να πλένεστε με σαπούνι για μεικτές επιδερμίδες! Ναι, υπάρχουν και τέτοια σαπούνια!

Για περισσότερες συμβουλές ομορφιάς >>ΕΔΩ<<



Ευχαριστώ πολύ! Φιλάκιααα!
smileevelina00

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;