Σχολείο|Το διάβασμα...παιχνίδι (1)

Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα σας δώσω συμβουλές για αποδοτικό διάβασμα.Το άρθρο το έχω γράψει και πιο παλιά αλλά επειδή είναι διαχρονικό το ξανα-δημοσίευσα;)


Hair perfect


1η συμβουλή: Καθημερινά να ξεκινάτε από νωρίς το διάβασμά σας και να το κάνετε από την προηγούμενη μέρα, γιατί μπορεί να σας τύχει και να μην βρείτε τον χρόνο για το διάβασμα σας.
2η συμβουλή: Κάνε διαλείμματα όχι πολύ μικρά αλλά ούτε και πολύ μεγάλα . Ένα τέταρτο είναι αρκετό. Μη διαβάζεις αν δεν έχει περάσει ένα διάστημα μεταξύ 30 -90 λεπτών από το φαγητό.
3η συμβουλή: Ο χώρος που διαβάζετε θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο το δωματιό σας στο γραφείο σας γιατί αν για παράδειγμα βρίσκεστε στην κουζίνα οι θόρυβοι της σκούπας, της κουζίνας ή ακόμη και η τηλεόραση σας αποσπούν με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο διαβασμά σας ή να παρασύρεστε και να βλέπετε και εσείς τηλεόραση κλπ.
4η συμβουλή: Να έχετε στο γραφείο σας ένα ποτήρι νερό ώστε να μην χρειαστεί να σηκωθείτε όταν διψάσετε και  έτσι να σταματήσετε το διάβασμα.
5η συμβουλή:  Διαβάστε με παρέα. Φωνάξτε έναν φίλο σας και διαβάστε μαζί. Πείτε του να σας κάνει ερωτήσεις (π.χ: Για το μάθημα της ιστορίας) και το αντίστροφο. Έτσι το διάβασμα θα γίνει ευχάριστο.

Ελπίζω να βοήθησα τα λέμε.
Μαρία~

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;