Πώς να περνάς δημιουργικά τα Σαββατοκύριακά σου

Και με αυτό δεν εννοούμε να κάνεις δουλειές στο σπίτι.

amazingweek
HOMEMADE
1. Κάνε τεράστια κολάζ
Πάρε ένα μεγάλο χαρτόνι ή κόλλα στην πόρτα σου όσα σου αρέσουν. Κόψε τεράστιες εικόνες, μικρότερες, κόψε τετράγωνα, τρίγωνα, φράσεις που σου αρέσουν, και κόλλησέ τα. Κόλλησε επίσης και όσες γυναίκες σε εμπνέουν ή κάνουν το επάγγελμα που θες να κάνεις όταν μεγαλώσεις.
2. Μάθε να πλέκεις
Πολλές φίλες μας έχουν μάθει πλέξιμο μέσω Youtube. Μην ακούμε χαζά πως το πλέξιμο είναι για τις γιαγιάδες, είναι σούπερ χιπ, please. Aπλά δες το βίντεο.http://www.youtube.com/watch?v=tKHLEquvqoU
3. Βγάλε φωτογραφίες
Βγες έξω στον κόσμο και μη σταματάς να φωτογραφίζεις. Έπειτα επεξεργάσου τις φωτογραφίες σου στο photoshop, πόσταρε τις στο facebook. Κάνε ένα page με τη δουλειά σου.
4. Kάνε ένα blog
Γράφε όλες σου τις σκέψεις, γέμισέ το φωτογραφίες και εικόνες, βίντεο και μουσικές, και πες τους φίλους σου να σε ακολουθήσουν.
5. Μεταποίησε τα ρούχα σου
Ό,τι παλιό έχεις, βγάλτο πάνω στο τραπέζι. Ζωγράφισέ τα, ράψε κουμπιά, πες στις φίλες σου να κόψετε και να ράψετε. Αυτοσχεδιάστε
ΕΚΤΟΣ
Μάθε τα σεμινάρια/ομαδες (περιββαλοντικές, αγιογραφίας, καλλιτεχνικών, χορού, κατηχητικού) που γίνονται στην πόλη σου και παρακολούθησε ένα από αυτά.
mathima



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;