Χριστουγεννιάτικες...προτάσεις (Βαρεμάρα STOP)

Καλησπέρα και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
Η πολυπόθητη αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της με χιλιάδες χαμόγελα, δώρα και ευχές! Και μην ξεχνάμε σε μία ακριβώς εβδομάδα θα αποχαιρετήσουμε το 2013 και θα καλωσορίσουμε το 2014. Ελπίζω να είναι μία χρονιά καλύτερη για εμάς αλλά και για την χώρα μας.

Το σημερινό άρθρο έχει σχέση με τις διακοπές των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα με διάφορα πράγματα που μπορείτε να κάνετε αυτό το διάστημα πριν ανοίξουν τα σχολεία.



ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Και με αυτό δεν εννοώ (μόνο) τα σχολικά βιβλία. Υπάρχουν τόσα πολλά λογοτεχνικά και μή βιβλία στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου που πραγματικά δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. (Για περισσότερα >>μπες εδώ<<) Όσο για το διάβασμα του σχολείου, προτείνω να αφιερώνεις ένα 20λεπτο την ημέρα-χωρίς διάλειμμα-. Θα 'χεις τελειώσει τις Χριστουγεννιάτικες εργασίες ώπου να το σκεφτείς.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Μήπως εκείνος ο πηλός που είχες αγοράσει έμεινε πολύ στο ντουλάπι σου; Αν ναι και έχεις όρεξη φτιάξε διάφορα σχέδια είτε με κλασσικό πηλό ή με fimo. Η χαρά θα φανεί στο πρόσωπο σου όταν θα διαπιστώσεις ότι έχεις φτιάξει ένα χειροποίητο στολίδι.
Άμα δεν θες να μπλέξεις με πηλούς τότε απλά φτιάξε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη κάρτα
και στείλτην στους φίλους σου την πρωτοχρονιά. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να τους το ευχηθείς; Δεν νομίζω:)
(Επιπλέον >>μπες εδώ<< για περισσότερη έμπνευση)

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Όχι και η καλύτερη επιλογή, αλλά έχω παρατηρήσει ότι γενικά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο η τηλεόραση έχει αξιόλογες ταινίες καθώς και κινούμενα σχέδια. Δες τι παίζει στο πρόγραμμα και κάλεσε μια φίλη σου να δείτε μια ταινία παρέα με pop corn.

PIJAMA PARTY 
Ίσως και η πιο τρελιάρικη αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη ιδέα. Απλά συγκέντρωσε 4-5 μαξιλάρια τακτοποίησε το δωμάτιο σου, φέρε pop corn, τις φίλες σου και είσαι έτοιμη να καταπλήξεις τα πλήθη. Αν το οργανώσεις σωστά το αποτέλεσμα θα αρέσει σε όλους!

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Αν έχουν ήδη φτιάξε μελομακάρονα και κουραμπιέδες τότε ακολούθησε την πιο απλή λύση. Φτιάξε κουλουράκια. Είναι παντώς καιρού και επιπλέον η μαμά σου θα χαρεί με την "προκοπή" της κόρης της. (Χαχαχαχα;ρ)



Και πόσες άλλες ιδέες για να περάσεις ευχάριστα και δημιουργικά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ελπίζω να βοήθησα κάπως και να ακολουθήσετε κάποια/ες από τις παραπάνω ιδέες μου. Επειδή μπορεί να μην γράψω για τις επόμενες 5 μέρες σας εύχομαι να περάσετε όμορφα μαζί με τις οικογενείες σας και τα λέμε ...σύντομα:)
ΈΛΕΝΑ♥







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;