Στυλάτα δωμάτια (2)-Κάν'το μόνη σου!

Think Pink!Ο,τι και να λέμε, το απόλυτο κοριτσίστικο χρώμα είναι το ροζ μαζί με όλες του τις αποχρώσεις. Βάλ'το σε μεγάλες ποσότητες στο χώρο σου και ας' το να σου δώσει-σε συνδυασμό με το φως που μπαίνει από το παράθυρό σου- την όρεξη και το κέφι που χρειάζεσαι λίγο πριν αρχίσουν οι σχολικές εξετάσεις για αυτό το έτος.



Φως&πάλι φως!

Όσο πιο φωτεινό είναι το δωμάτιο σου, τόσο πιο καλή θα είναι και η διάθεσή σου. Έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι που ζουν σε φωτεινούς χώρους τείνουν να είναι πιο θετικοί και πιο δημιουργικοί! Βάλε λοιπόν κι εσύ τον ήλιο στο δωμάτιο σου με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο: μετακίνησε το κρεβάτι σου όσο πιο κοντά γίνεται στο παράθυρό σου. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο ξυπνητήρι από τις ακτίνες του ήλιου! 



Child's Mood

Σταμάτα ντρέπεσαι για τις κούκλες και τα λούτρινα παιδικά παιχνίδια σου. Πλύνε τα και στόλισε τα στο κομοδίνο σου ή στα ράφια δίπλα στα βιβλία σου. Η διάθεσή σου θα φτιάξει βλέποντας τα και επίσης το δωμάτιο σου θα πάρει άλλη πνοή.

Πρωτότυπος φωτισμός
Άσε τα συνηθισμένα δωμάτια που έχουν μόνο μία λάμπα και πρωτοτύπισε δημιουργώντας ένα ξεχωριστό εφέ με 2 φωτιστικά που θα κρέμονται σε διαφορετικά ύψη το ένα με το άλλο. 
Διάλεξε το χρώμα των φωτιστικών με βάση το χρώμα που έχεις βάψει τον τοίχο του δωματίου σου.

Αλλαγή χρώματος!
Βαρέθηκες το χρώμα του τοίχου σου όμως δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να το αλλάξεις; Σου έχω την πιο απλή λύση! Απλά πήγαινε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σου και αγόρασε μοδάτα αυτοκόλλητα τοίχου! Αυτά μπορεί να'ναι λουλούδια, δέντρα φύλλων ή ακόμα και κύκλοι σε funky χρώματα! Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και διάλεξε τα αυτοκόλλητα με βάση τα χρώματα που κυριαρχούν στον χώρο

Think Pink!-Έμπνευση no2

Think Pink!-Έμπνευση no3


Καλές εμπνεύσεις!
xxx Maria :) 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

❣ Please feel free to leave any comment or feedback on this blog ❣
Πως σου φάνηκε το άρθρο;
Άφησε ένα σχόλιο! Με βοηθά να συνεχίζω να γράφω!
(Γνώμη, απόψεις. ιδέες, βελτιώσεις, παρατηρήσεις, απορίες!)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;