Ανανεώσεις+Ώρα της γης

Hey girls! Τι κάνετε (αφου μόνη σου μιλάς τι ρωτάς:ρ). Λοιπόν αυτό το άρθρο το έκανα μόνο και μόνο για να σας ενημερώσω για τις αλλαγές του Kids-Ofreneia πλέον "Miss Teen".Καταρχάς όπως θα διαπιστώσατε άλλαξε όλο το σκηνικό σε πιο pal αποχρώσεις. 
Τέλος να ξέρετε πως έχουν ανανεωθεί όλες οι καρτέλες του menu (!!) οπότε τρέξτε 
να δείτε τις καινούργιες εκπλήξεις!! 



Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
Περισσότερες από 157 χώρες και περιοχές θα λάβουν μέρος φέτος στην παγκόσμια εκστρατεία ενάντια στην κλιματική αλλαγή, η Ώρα της Γης, με κεντρικό μήνυμα «Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου για να κάνεις την αλλαγή πραγματικότητα (Use your power to make change a reality)».
Σήμερα οι πολίτες καλούνται να σβήσουν τα φώτα, για μία ώρα, από τις 8.30 έως τις 9.30 το βράδυ, προκειμένου να στείλουν μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος. Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν κάθε χρόνο μνημεία - σύμβολα σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, δημόσια κτίρια αλλά και σπίτια.
Η Ελλάδα συμμετέχει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στη συγκεκριμένη εκστρατεία που ξεκίνησε το 2007 στην Αυστραλία με πρωτοβουλία του WWF.
Σβήνουμε τα φώτα για μια ώρα!
Kisses, Μαρία ;)

Σχόλια

  1. oi allagew einai poly oraies...mporeis na kaneis anarthsh poy na leei pos ekanes tis kopeles stin eikona?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ ναι Μαρία μου, κάνε μια ανάρτηση που να λέει πως έκανες τα κορίτσια στην εικόνα. Πάντως είμαι ΤΕΡΑΣΤΙΑ φαν αυτού του blog. Συνέχισε την καταπληκτική δουλειά♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορίτσια σας ευχαριστώ που αφήνετε σχόλια! Την φωτογραφία την έφτιαξα στο Photoshop και είναι ένα απαιτητικό πρόγραμμα οπότε είναι δύσκολο να εξηγήσω μέσα σε μία ανάρτηση. Ίσως βλέποντας video στο youtube σχετικά με επεξεργασία εικόνας πάρετε μια γεύση. xoxo Maria:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

❣ Please feel free to leave any comment or feedback on this blog ❣
Πως σου φάνηκε το άρθρο;
Άφησε ένα σχόλιο! Με βοηθά να συνεχίζω να γράφω!
(Γνώμη, απόψεις. ιδέες, βελτιώσεις, παρατηρήσεις, απορίες!)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;