Δηλώσεις ΣΟΚ: "Στημένο" το σημερινό Eurosong'14;

O Μουρατίδης καταγγέλει Eurovision: Είναι στημένη, ακυρώστε τη!

Ο Νίκος Μουρατίδης εκτοξεύει πυρά για το MAD, τη Eurovision και τη φετινή διοργάνωση!


Ο Νίκος Μουρατίδης μιλά ανοιχτά για το «στημένο», όπως το χαρακτηρίζει, παιχνίδι της φετινής συμμετοχής μας... Στις 5 Μαρτίου είχε αναφέρει ότι ο Κώστας Μαρτάκης θα είναι αυτός που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, αφού είναι ο προστατευόμενος του διευθυντή της Panik, Γιώργου Αρσενάκου και τον μανατζάρει.

Διαβάστε τι έγραψε:


Ξανάβαλα να ακούσω τα τραγούδια της Panik records που θα πάνε φέτος στην Eurovision. Μα καλά, αυτός ο διαγωνισμός τραγουδιού δεν είναι των δημοσίων τηλεοράσεων κάθε χώρας; Εδώ γιατί παντού λέει EUROSONG 2014 «A MAD SHOW». Η Eurovision είναι show του MAD; [το οποίο MAD είναι της Panik!!!].

Και η Ελληνική δημόσια τηλεόραση τι κάνει; Το ξέρουν αυτό από το εξωτερικό οι διοργανωτές; Ότι δηλαδή στην Ελλάδα [ή αλλιώς μπανανία] το φεστιβάλ Eurovision διοργανώνεται από ένα ιδιωτικό μουσικό κανάλι και από ΜΙΑ μόνο, εταιρία δίσκων;

Επίσης είναι πάρα πολλοί οι δημιουργοί που διαμαρτύρονται που δεν μπόρεσαν να στείλουν τα τραγούδια τους στην δημόσια τηλεόραση, γιατί λέει η EUROVISION έγινε μονοπώλιο του MAD και της PANIK.

Μα είμαστε σοβαροί; Μήπως πρέπει να διαμαρτυρηθούν όλοι οι νέοι δημιουργοί – Μήπως πρέπει να ακυρωθεί ο διαγωνισμός; Μήπως να μην πάμε καθόλου στην Eurovision; Μήπως μας κοροϊδεύουν;



ΠΗΓΗ: msn.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;