TV-NEWS| Ξεκινά το Your Face Sounds Familiar




Το «Your Face Sounds Familiar» από την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 21:15 και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα, θα μας εισάγει και πάλι στον ανατρεπτικό, μαγικό κόσμο του, παρουσιάζοντας τους θρύλους της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής σκηνής… όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! 

Το show αποτελείται από 13 Live, στα οποία οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά κι έναν διαφορετικό super star. Στο τέλος του κάθε Live o παίκτης με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέτει τα χρήματα που θα έχουν συγκεντρωθεί από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, σ’ έναν κοινωφελή οργανισμό της επιλογής του.

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Στην κριτική επιτροπή εκτός από τον Αλέξανδρο Ρήγα, την Μπέσσυ Μάλφα και την Κατερίνα Γκαγκάκη -που συναντήσαμε στον ρόλο του κριτή και στον πρώτο κύκλο- ένα νέο μέλος, προστίθεται για να δώσει το δικό του στίγμα: ο ταλαντούχος performer Τάκης Ζαχαράτος. Η κριτική επιτροπή όπως πάντα θα σχολιάζει και θα αξιολογεί σε κάθε Live τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων.

1) 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΗΓΑΣ
2) ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ
3) ΜΠΕΣΣΥ ΜΑΛΦΑ
4) 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗΣτον 2ο κύκλο του show, 10 ταλαντούχοι καλλιτέχνες θα βάλουν τα δυνατά τους για να αποδείξουν πως στη σκηνή του όλα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν… με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο!

Στο «Your Face Sounds Familiar» διαγωνίζονται:
η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Σοφία Βόσσου, ο Κώστας Δόξας, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο Παντελής Καναράκης, η Σοφία Κουρτίδου, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Άρης Πλασκασοβίτης, ο Γιάννης Σαββιδάκης.


Πηγη: msn.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;