Η "Maleficent" στους κινηματογράφους!

maleficent.jpgΑπό τη Disney έρχεται η ταινία ''Maleficent'' σε σκηνοθεσία Robert Stromberg και σενάριο Linda Woolverton. Πρωταγωνιστούν: Angelina Jolie, Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville. Η ταινία παρουσιάζει το παραμύθι της ''Ωραίας Κοιμωμένης'', αυτή τη φορά όμως από την πλευρά της κακιάς μάγισσας του παραμυθιού, της Maleficent. Επικεντρώνεται στα γεγονότα που σκλήρυναν την καρδιά της και την οδήγησαν στο να καταραστεί τη νεαρή πριγκίπισσα Aurora. Σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας η Maleficent δεν ήταν πάντα κακιά. Αρχικά ήταν μια όμορφη, καλόκαρδη, νέα γυναίκα που ζούσε μια ειδυλλιακή ζωή σε ένα ειρηνικό βασίλειο, ώσπου μια μέρα η εισβολή του στρατού απειλεί την αρμονία της γης.
Η Maleficent θα βιώσει την προδοσία, ένα συμβάν που αρχίζει να μετατρέπει την αγνή καρδιά της σε πέτρα. Θα καταραστεί το νεογέννητο του νικητή εισβολέα, την πριγκίπισσα Aurora. Καθώς όμως το παιδί μεγαλώνει, η Maleficent συνειδητοποιεί πως η Aurora κρατά το κλειδί για να έρθει η ειρήνη στο βασίλειο - και ίσως και η αληθινή ευτυχία στη Maleficent. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Μαΐου 2014 και θα προβληθεί και σε 3D. 
maleficent 2.jpgmaleficent 1.jpg
Η Angelina Jolie παρουσιάζεται πιο σκοτεινή από ποτέ με κέρατα στο κεφάλι, ύφος που ταιριάζει στην κακιά μάγισσα του παραμυθιού και αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.


Εγώ θα πάω να την δω σε 3D.
Φιλιά,
Μαρία

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

❣ Please feel free to leave any comment or feedback on this blog ❣
Πως σου φάνηκε το άρθρο;
Άφησε ένα σχόλιο! Με βοηθά να συνεχίζω να γράφω!
(Γνώμη, απόψεις. ιδέες, βελτιώσεις, παρατηρήσεις, απορίες!)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;