Κάντε μόνες σας ξανθιές ανταύγειες!

Θέλετε να πετύχετε το τέλειο ξάνοιγμα μαλλιών  χωρίς όμως να χρησιμοποιήσετε βαφές και χημικά ; Υπάρχουν απόλυτα φυσικοί και οικονομικοί τρόποι για να τα καταφέρετε !
Πατήστε για περισσότερα για να μάθετε!!!

Το ξάνοιγμα μαλλιών δεν θεωρείται μια από τις επίπονες και γρήγορες και μεγάλες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών και οι καλύτερες, οικονομικές και απόλυτα φυσικές λύσεις για το ξάνοιγμα μαλλιών είναι οι εξής :
    Dye Your Hair With Lemon Juice Step 4.jpg
  1. Λεμόνι : Ο χυμός λεμονιού λόγω των οξέων που έχει θα ανοίξει δύο ή και τρεις τόνους το χρώμα των μαλλιών. Αν μετά την εφαρμογή του λεμονιού βγείτε στον ήλιο το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο. Δεν χρειάζεται όμως να βιαζεστε για άμεσο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας. Κάθε φορά πριν το λούσιμο σας απλώστε φυσικό χυμό λεμονιού σε όλο το μήκος των μαλλιών σας για μία περίπου ώρα. Έτσι θα δείτε σταδιακά το χρώμα τους να ανοίγει.
  2. Κανέλα :  Η κανέλα κάνει θαύματα στα μαλλιά γι αυτό και πολλές γυναίκες ορκίζονται σε αυτή. Η κανέλα ανοίγει το χρώμα των μαλλιών, δίνει όμορφες ξανθοκόκκινες φυσικές ανταύγειες ενώ αφήνει και ένα υπέροχο άρωμα. Το μόνο που πρέπει α κάνετε είναι να αναμείξετε ίση ποσότητα κανέλας με μαλακτικό μαλλιών, λουστείτε και στη συνέχεια σε βρεγμένα μαλλιά απλώνετε το μείγμα. Αφήστε το για δύο – τρεις ώρες και το ξάνοιγμα που θέλετε δεν θα αργήσει.
  3. Ξύδι : Το ξύδι είανι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που ξανοίγει το χρώμα των μαλλιών και δίνει υπέροχη λάμψη στα μαλλιά. Πάρτε μια μεγάλη κούπα από άσπρο ξύδι πριν το λούσιμο για μία ώρα  και σύντομα θα δείτε τις πρώτες ανοιχτές ανταύγειες στα μαλλιά σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;