Θα συμμετάσχει η Ελλάδα στη Eurovision 2015;

                             Τι θα γίνει με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2015;


Φαίνεται πως οι φήμες για την αποχή της Ελλάδας από το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2015 δεν ισχύουν, αφού η ΝΕΡΙΤ επιβεβαίωσε στον ιστότοπο ESCtoday.com πως η χώρα μας θα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό του χρόνου στην Αυστρία.
Ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο θα επιλεχτεί το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Αυστρία. Μέχρι στιγμής 17 χώρες έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους: Ελλάδα, FYROM, Αυστρία, Κύπρος, Μάλτα, Ελβετία, Σουηδία, Ισλανδία, Νορβηγία, Δανία, Ιρλανδία, Γερμανία, Φινλανδία, Ολλανδία, Λιθουανία, Βέλγιο, Εσθονία. Το Μαυροβούνιο αλλά και η Λευκορωσία ενδεχομένως να επιστρέψουν στο διαγωνισμό από το 2016.
Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία για να δουμε ποιοι θα είναι οι δικοί μας υποψήφιοι ή υποψήφιος στον εθνικό μας τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του χρόνου!
Μαζί μας αυτή τη χρονιά και η Κύπρος, η οποία απείχε από το διαγωνισμό τον περασμένο Μάιο για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

ΠΗΓΗ: 
getgreekmusic.gr

Σχόλια

  1. Γεια!!Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως ψάχνω writers για το blog μου!Αν ενδιαφέρεσαι για περισσότερες πληροφορίες διάβασε την ανάρτηση του βλογ μου ''Πώς να γίνεις Writer του Blog μου''.{ pretty-girls18.blogspot.gr } Καλή σου μέρα!!! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορειτε να βαλετε αυριο ένα αρθο με τι να παρουμε μαζι μας στην διακοπες πλζ είναι αναγκη για μενα αμα μου το κανετε αυτό θα είμαι παρα πολύ χαρουμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

❣ Please feel free to leave any comment or feedback on this blog ❣
Πως σου φάνηκε το άρθρο;
Άφησε ένα σχόλιο! Με βοηθά να συνεχίζω να γράφω!
(Γνώμη, απόψεις. ιδέες, βελτιώσεις, παρατηρήσεις, απορίες!)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;