Hot (showbiz) news #1


1


Η Γερμανία τελικά στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, επικρατώντας με σκορ 1-0 στην παράταση της Αργεντινής, στο μεγάλο τελικό του Μαρακανά. Σκόρερ του νικηφόρου goal ήταν ο Μάριο Γκέτσε στο 113ο λεπτό. 





2

H Lana σε μία συνέντευξη, δήλωσε: «Εύχομαι να ήμουν ήδη νεκρή».
Η Frances Bean Cobain της απάντησε μέσω Twitter: «O θάνατος των νέων μουσικών δεν είναι κάτι που πρέπει να το θαυμάζουμε. Εγώ ποτέ δεν γνώρισα τον πατέρα μου και παρουσιάζετε τον θάνατο ως επίτευγμα, επειδή το θεωρείτε cool. Δεν είναι καθόλου. Αγκαλιάστε τη ζωή γιατί έχετε μόνο μία».



1 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy
3

Σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να αντιγράψεις την Riri, πόσο μάλλον να την κάνεις να παραδεχτεί ότι το έχεις!
Ο Peter Griffin από την αμερικάνικη σειρά Family Guy, φόρεσε τα see-through του και τα κατάφερε. Το  TBS Very Funny δημοσίευσε μία φωτογραφία του στο Twitter, να φοράει  την προκλητική τουαλέτα της Rihanna, από την εμφάνιση της στα CFDA Fashion Awards.
Η τραγουδίστρια δεν έχασε την ευκαιρία να ανταποκριθεί και έκανε re-tweet την photo γράφοντας: «To χει», ενώ αργότερα χρησιμοποίησε την φωτογραφία για profile picture.



1 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy
4
Το ζευγάρι Justin Bieber – Selena Gomez, έχει περάσει από σαράντα κύματα και για άλλη μία φορά μας επιφύλασσαν μία έκπληξη. Ο Justin ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία έχει στην αγκαλιά του την Selena, με περιγραφή: «H αγάπη μας είναι άνευ όρων».
Εκεί που νομίζαμε ότι έχουν χωρίσει, όλα τα ανατρέπουν και τα κάνουν ακόμα πιο πολύπλοκα, μιας και ο Justin έσβησε πολύ γρήγορα την φωτογραφία τους. Εσείς τους θέλετε μαζί;


1 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy
5

Beyoncé, όπως πολλοί από εμάς πρέπει να είναι fan του emoji video Drunk in Love, γιατί λάνσαρε τα δικά της Tshirts, με lyrics και emoticons του τραγουδιού!

Τα δύο μπλουζάκια της Queen B είναι διαθέσιμα στο online shop της στην τιμή των 40$ το καθένα.


Πηγή ( 2,3,4,5 ): http://www.mtvgreece.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;