Celebrity news της εβδομάδας




Η Jessie J., η Ariana Grande και η Nicki Minaj ενώνουν τις φωνές τους και μας παρουσιάζουν ένα από τα πιο καλοστημμένα videoclip της χρονιάς με τίτλο "bang bang"... η Jessie J. μάλιστα στο videoclip φοράει τα διάσημα beats by dre ακουστικά της.

Η νέα σειρά του mega "Όνειρο ήταν" πηγαίνει πολύ καλά σε τηλεθέαση παρόλο που είναι ακόμα στην αρχή. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι εκπληκτικά και κάθε μέρα αυξανόμενα!









«Ηello Greece, είμαι η Lady Gaga και ανυπομονώ να φέρω την ArtPop Ball Tour στην Αθήνα, στις 19 Σεπτεμβρίου» μας λέει σε μήνυμα της η ίδια η Lady Gaga δυο εβδομάδες πριν από την συναυλία της στο Ολυμπιακό Στάδιο.





Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 ετών ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Αντώνης Βαρδής ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. O Αντώνης Βαρδής γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου 1948 στο Μοσχάτο και σε ηλικία μόλις 17 ετών συμμετείχε για πρώτη φορά σε μουσικό συγκρότημα, τους Vikings. 







image (© c)


Η Εθνική ομάδα επικράτησε (79-71) και της Αργεντινής, ολοκλήρωσε αήττητη τη φάση των ομίλων και λόγω της πρώτης θέσης που κατέκτησε, θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλου που θα γίνει στη Μαδρίτη! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;