Νικήτρια η Ιταλία στην Junior Eurovision!

Είχε τον τίτλο του φαβορί και απλά τον επιβεβαίωσε. Η Ιταλία με τον μικρό Vincenzo Cantielloκαι το τραγούδι Tu primo grande amore ήταν οι μεγάλοι νικητές του Σαββάτου της EurovisionJunior που έλαβε χώρα στη Μάλτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η παρθενική εμφάνιση της Ιταλίας στο διαγωνισμό των παιδιών και όπως ήταν αναμενόμενο… αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα η χώρα και όχι τόσο η συμμετοχή. Η Ιταλία, κακά τα ψέματα, είναι η αγαπημένη του θεσμού, τόσο στην παιδική όσο και στην κανονική Eurovision, όποτε δεν ήταν δύσκολο να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση, αποσπώντας 159 βαθμούς.
Ανάμεσα σε συμμετέχοντες από 16 χώρες, ο 14χρόνος ήταν το μοναδικό αγόρι της βραδιάς, και κατάφερε να εκτοπίσει τις υπόλοιπες 15 δεσποινίδες του διαγωνισμού, κερδίζοντας το κοινό, την επιτροπή και φυσικά το θερμότατο χειροκρότημα του σταδίου στη Μάλτα, προϊδεάζοντας μας για την νίκη του.
Όπως είχα ξαναπεί, η Eurovision Junior, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει την κανονική. Εξαιρετικές ερμηνείες από τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του νικητή φυσικά, όμορφα τραγούδια και άψογα χορευτικά, που θα ζήλευαν ακόμα και οι μεγάλοι, όπως της Αρμενίας.
Έτσι για την ιστορία, στην 2η θέση ήρθε η Βουλγαρία με 147 βαθμούς, στην 3η θέση η Αρμενίαμε 146 ενώ την πεντάδα συμπλήρωσαν η οικοδέσποινα χώρα Μάλτα και η Ρωσία. Η Κύπρος με την Σοφία Πατσαλίδη, τερμάτισε 9η με 69 βαθμούς, σε μια πάρα πολύ όμορφη εμφάνιση, και ίσως λίγο αδικημένη βαθμολογικά.
Η Ελλάδα έχει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό από
το 2008 λόγω χαμηλής τηλεθέασης και άσχημης βαθμολογίας.
Ωστόσο πριν λίγους μήνες η ΝΕΡΙΤ δήλωσε πως η η Ελλάδα
θα επιστρέψει στην Junior Eurovision σύντομα!!


ΠΗΓΗ:
http://www.musiccorner.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;