Τα "Dr. Rescue nail care"! #new product

Είναι γεγονός πως τα νύχια μας ταλαιπωρούνται. Ατελείωτες ώρες στο πληκτρολόγιο, κακές συνήθειες, μόνιμο μανικιούρ, ακρυλικά ή χτιστά νύχια… τα υποβάλλουμε σε συνεχείς ταλαιπωρίες και αυτό κοστίζει ακριβά στην εμφάνισή τους. Σύμφωνα με έρευνες, το 71% των γυναικών έχουν κάποιο πρόβλημα με τα νύχια τους: 42% δήλωσαν πως σπάνε εύκολα, 23% πως ξεφλουδίζουν ενώ το 22% μίλησε για γενικά αδύναμα νύχια. Τι γίνεται λοιπόν αν θέλουμε νύχια όμορφα και δυνατά χωρίς όμως να θυσιάσουμε το μανικιούρ μας; Dr. Rescue Nail Care… to the rescue!
Η νέα σειρά περιποίησης και θεραπείας νυχιών της Maybelline New York Dr. Rescue Nail Care υπόσχεται να βάλει τέλος στα ταλαιπωρημένα νύχια και το κάνει στ΄ αλήθεια. Αποτελείται από 3 θαυματουργά προϊόντα:
 Τη βάση CC
Η πρώτη βάση CC νυχιών που προστατεύει το φυσικό χρώμα του νυχιού ενώ παράλληλα απομακρύνει τις κιτρινίλες. Το αποτέλεσμα; Τέλεια προστατευμένα νύχια και τόσο όμορφα που δεν χρειάζονται καν βάψιμο.
Το Gel Top Coat
Ένα Top Coat Που μιμείται το εφέ των Gel μανικιούρ χαρίζοντας εκτυφλωτική λάμψη που διαρκεί απίστευτα πολύ. Ναι, ακόμα κι αν γράφεις με τις ώρες στο πληκτρολόγιο ή και αν δεν φοράς γάντια για τις δουλειές του σπιτιού.
Το All-in-One προϊόν
Ένα προϊόν που χρησιμοποιείται σαν βάση προστασίας και σκληρυντικό αλλά και σαν λαμπερό top coat. Ιδανικό για τις απαιτητικές που τα θέλουν όλα σε ένα.

Οι θεραπείες Dr. Rescue κοστίζουν 4,50€ η μία και τις βρίσκεις ήδη στα καταστήματα.

Τα είδα χθες σε ένα ράφι και αποφάσισα να το ψάξω και σίγουρα θα αγοράσω τουλάχιστον μία από τις θεραπείες γιατί φαίνονται εκπληκτικά!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

❣ Please feel free to leave any comment or feedback on this blog ❣
Πως σου φάνηκε το άρθρο;
Άφησε ένα σχόλιο! Με βοηθά να συνεχίζω να γράφω!
(Γνώμη, απόψεις. ιδέες, βελτιώσεις, παρατηρήσεις, απορίες!)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;