Eurovision 2015 | Σήμερα ο β΄ημιτελικός με τη συμμετοχή 17 χωρών

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελένες,τις Κωνσταντίνες και τους Κωνσταντινους, να χαίρεστε τα ονόματά σας!! 

Επίσης συγγνώμη που δεν σας ενημέρωσα για τον α'ημιτελικό αλλά έχω πολύ διάβασμα!!:(



Σήμερα, το βράδυ με τη συμμετοχή 17 χωρών θα διεξαχθεί στη Βιέννη  ο β' ημιτελικός για την πρόκριση στον τελικό της 60ής EurovisionΗ Ελλάδα με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το "One Last breath" πήρε το εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 23 Μαΐου.
Οι 17 χώρες που διαγωνίζονται σήμερα, στον β' ημιτελικό είναι οι εξής: Λιθουανία, Ιρλανδία, Σαν Μαρίνο, Μαυροβούνιο, Μάλτα, Νορβηγία, Πορτογαλία, Τσεχία, Ισραήλ, Λετονία, Αζερμπαϊτζάν, Ισλανδία, Σουηδία, Ελβετία, Κύπρος, Σλοβενία, Πολωνία.
Σημειώνεται ότι στον α' ημιτελικό, εκτός από την Ελλάδα, την πρόκριση εξασφάλισαν, οι εξής χώρες: Αλβανία, Αρμενία, Ρωσία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Εσθονία, Γεωργία, Σερβία, Βέλγιο.
Σημειώνεται ότι στον τελικό της 23ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 27 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι θα προκύψουν από τους δύο ημιτελικούς, δέκα από κάθε βραδιά, ενώ οι υπόλοιπες επτά, δηλαδή οι "Big Five" (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), η διοργανώτρια Αυστρία, καθώς και η Αυστραλία - που φέτος συμμετέχει τιμητικά στον διαγωνισμό - θα περάσουν απευθείας στον τελικό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;