Eurovision 2015 | Σήμερα στις 22.00 ο μεγάλος τελικός!


Σήμερα είναι ο μεγάλος τελικός της Eurovision στην ΝΕΡΙΤ στις 22:00 το βράδυ και μπορείτε να ψηφίσετε φυσικά όπως πάντα μέσω sms όλες τις χώρες εκτός της Ελλάδας. Επίσης εκτός από τια κράτη που προκρίθηκαν από τους ημιτελικούς, στον τελικό διαγωνίζονται απευθείας και οι Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο, η διοργανώτρια χώρα, δηλαδή η Αυστρία και η Αυστραλία, που συμμετέχει πρώτη φορά φέτος! Και αν καταφέρει να νικήσει, θα συμμετάσχει και του χρόνου όμως ο διαγωνισμός θα γίνει σε κάποια χώρα της Ευρώπης. Επίσης λόγω της συμμετοχής της Αυστραλίας πρώτη φορά στα ιστορικά της Eurovision θα διαγωνιστούν 27 και όχι 26 χώρες!!

Επίσης σήμερα στην σκηνή της Eurovision θα εμφανισθεί και θα τραγουδήσει και ο νικητής της Junior Eurovision από την Ιταλία, ο Vincenzo Cantiello!

Η καταπληκτική Σουηδία!
Τα δικά μου προγνωστικά είναι πως η Ελλάδα θα πάρει μία θέση μέσα στην 15άδα.. για την Κύπρο πραγματικά δεν ξέρω μακάρι να τα πάει καλά.. Ενώ στην 1η θέση βλέπω την Σουηδία με το τραγούδι "Heroes"...στην 3άδα επίσης θα είναι η Ρωσία, Ιταλία καθώς στην 5άδα προβλέπω και την Αυστραλία!!
Η Ελλάδα, με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και το «One Last Breath», θα βγουν στη σκηνή 15η και η Κύπρος (που προκρίθηκε επίσης στον β' ημιτελικό), με το "One Thing I Should Have Done" στην 11η. 

Η σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες είναι η εξής:

1) ΣΛΟΒΕΝΙΑ
2) ΓΑΛΛΙΑ

3) ΙΣΡΑΗΛ

4) ΕΣΘΟΝΙΑ
5) ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
6) ΑΡΜΕΝΙΑ
7) ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
8) ΣΕΡΒΙΑ
9) ΝΟΡΒΗΓΙΑ
10) ΣΟΥΗΔΙΑ
11) ΚΥΠΡΟΣ
12) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
13) ΒΕΛΓΙΟ
14) ΑΥΣΤΡΙΑ
15) ΕΛΛΑΔΑ
16) ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ
17) ΓΕΡΜΑΝΙΑ
18) ΠΟΛΩΝΙΑ
19) ΛΕΤΟΝΙΑ
20) ΡΟΥΜΑΝΙΑ
21) ΙΣΠΑΝΙΑ
22) ΟΥΓΓΑΡΙΑ
23) ΓΕΩΡΓΙΑ
24) ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
25) ΡΩΣΙΑ
26) ΑΛΒΑΝΙΑ
27) ΙΤΑΛΙΑ


Καλη επιτυχία στην Ελλάδα και στην Κύπρο και πραγματικά ας νικήσει η καλύτερη!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;