Οι 9 εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσεις αμέσως!


Επέστρεψα και εγώ λοιπόν μετά από 2 εβδομάδες και θα σας γράψω για τις must-have εφαρμογές που πρέπει ΌΛΟΙ (αν δεν τις έχετε ήδη) να τις κατεβάσετε στο κινητό σας!
Επίσης ένα #funfact για αυτό το άρθρο είναι πως είναι η 300η ανάρτηση μου εδώω!!
Είμαι τόσο χαρούμενη γιατί έχουμε κλείσει 3 χρόνια λειτουργίας, 100 μέλη, 47.000+ προβολές και 300 αναρτήσεις! Είναι τρελό! και χαίρομαι τόσο πολύ και σας ευχαριστώ όλους σας έναν προς έναν ^_^.


#1 We heart it
Αγαπημένη! Ουσιαστικά είναι μία εφαρμογή που τα μέλη της ποστάρουν φωτογραφίες έμπνευσης (όχι προσωπικές) και μπορούν να βάλεις "καρδιά" σε όποια εικόνα σου αρέσει. Μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου "συλλογές", να ακολουθήσεις αλλά και να σε ακολουθήσουν. Εμπνέομαι πάρα πολύ από τις εικόνες που βλέπω εκεί και είναι ένα πολύ ευχάριστο app! Το μόνο αρνητικό είναι πως τελείωνει πολύ γρήγορα η μπαταρία σας όταν βλέπετε εικόνες. (Κάντε με follow εδώ και θα σας κάνω follow back ^-^)

#2 Viber 
Δωρεάν κλήσεις και μηνύματα, αρκεί να έχεις wifi!
Μπορείς να συνομιλήσεις με τους φίλους σου ή οποιαδήποτε επαφή σου εφόσον έχει και ο άλλος λογαριασμό στο viber. Επιπλέον μπορείς να δημιουργήσεις "ομάδες" με περισσότερα από 2 άτομα και να κάνετε ομαδική συζήτηση. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις πολλά emoji και αυτοκόλλητα δωρεάν για τα type messages.
#3 Shazam
 Άκουσες κάποιο τραγούδι στο ραδιόφωνο όμως δεν ξέρεις τον τίτλο του; Το Shazam αναλαμβάνει δράση (χρειάζεται internet)! Πατώντας το κουμπί που βλέπεις στην εικόνα και βάζοντας το κινητό σας/tablet κοντά στο ηχείο το shazam σε λίγα δευτερόλεπτα θα σου εμφανίσει το τραγούδι που έψαχνες! 

#4 TuneInRadio
 Θες να ακούσεις έναν σταθμό που δεν λειτουργεί στην πόλη σου; Θέλεις να ακούσεις ένα σταθμό της Κίνας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας; Το tune in radio έχει πάνω από 10.000 σταθμούς για να διαλέξεις!

#5 Skype

Το Skype δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την λίστα, καθώς σε κρατάει σε επαφή με τα αγαπημένα σου άτομα ακόμα και αν βρίσκονται στα πιο απομακρυσμένα μέρη. Δωρεάν βιντεοκλήσεις και κλήσεις σε όλο τον κόσμο!

#6 Banana kong

Είπα να σας προτείνω και ένα παιχνίδι μιας που μιλάμε για εφαρμογές... Εγώ γενικά δεν παίζω πολλά παιχνίδια σε ηλεκτρονικά αλλά αυτό είναι αρκετά διασκεδαστικό.
Ουσιαστικά είναι είναι ένα πιθηκάκι, μαϊμού δεν έχω ιδέα:ρ και πρέπει να περνάει από τα εμπόδια και να μαζεύει μπανάνες από το δρόμο του χαχα:ρ επίσης μπορείς να πας στη σπηλιά, στο βυθό ή στον ουρανό με ένα power που αποκτά όταν παίρνεις μπανάνες.. μπορείς φυσικά να αγοράσεις και άλλα boosts από το store του παιχνιδιού ανάλογα με τις μπανάνες που έχεις , κάνεις δοκιμασίες κλπ.

#7 Pump Up

 Είναι τέλεια αυτή η εφαρμογή!!! Αν ψάχνετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής η Pump up είναι εδώ! Βάζετε ακριβώς τα στοιχεία που θέλετε π.χ τι θέλετε να γυμνάσετε-χέρια, πόδια-, πόση ώρα θέλετε να αφιερώσετε κλπ και σας βγάζει τιςκατάλληλες ασκήσεις! Επίσης έχει χρονόμετρο και μπορείτε να δείτε τις επιδόσεις σας στο τέλος, έχει και αυτόματα διαλείμματα και πιστεύω πως αν κάνετε αυτό το πρόγραμμα που σας προτείνει καθημερινά θα δείτε αποτελέσματα!
#8 Line deco
 Με το Line deco μπορείτε να αλλάξετε το κινητό σας.. αλλάζετε εικονίδια, προσθέτετε χρωματιστά widget wallpaper ή μπορείς να κατεβάσεις ένα ολόκληρο pack!



#9 Dubsmash
Έχει πολλές γνωστές ατάκες από διαφημίσεις ή στίχους τραγουδιών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κουνάς το στόμα σου σύμφωνα με τους στίχους.. μετά θα φτιαχτεί ένα βιντεάκι και θα είναι σα να μιλάς εσύ! έχει πολύ πλάκα και μπορείς να ανεβάσεις το βιντεάκι σου και στα social media αν θες!


Αυτές ήταν όλες οι εφαρμογές που προτείνω (είναι και άλλες πχ facebook, instagram, twitter, ask απλά αυτές τις ξέρουν σχεδόν όλοι/ες και το θεώρησα περιττό να τις γραψω στο άρθρο!)! γράψτε μου στα σχόλια τις δικές σας must-have εφαρμογές που πρέπει να κατεβάσω και εγώ και πείτε μου αν έχετε κάποια/ες από τις παραπάνω εφαρμογές και εσείς!

Αυτάάά !


Τα λέμε στο επόμενο άρθρο!!
φιλιά
Μαρία!

More Girlstrategy?
Follow me on...
Polyvore

Facebook
We
❤️it

Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το άρθρο σου!
    Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα μια εφαρμογή για γυμναστική αλλά δεν έβρισκα τίποτα που να με ικανοποιούσε!
    Θα το δοκιμάσω σίγουρα;)

    ~Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ευα να την κατεβάσεις είναι πολύ καλή, θα βρεις αυτό που ψάχνεις σίγουρα!και ευχαριστώ πολύ<3^-^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο και αρκετά βοηθητικό άρθρο;)Τις περισσότερες εφαρμογές τις γνώριζα,αλλά πιο πολύ μου άρεσε το Shazam και το Dubsmash,γιατί έψαχνα παρόμοιες.Μία από τις εφαρμογές που θα σου πρότεινα είναι (το) Zedge.Πρόκειται για μια εφαρμογή που περιλαμβάνει ζωντανά και ακίνητα wallpapers,ήχους κλήσης τηλεφώνου,ήχους κλήσης ειδοποιήσεων,εικονίδια για το κινητό και παιχνίδια.Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και με βοηθάει στην ανανέωση του κινητού μου:DΕλπίζω να σε βοήθησα!❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Βάσια Μπ ευχαριστώώ πολύ❤❤Σίγουρα θα την δοκιμάσω ακούγεται τέλεια! (τελικα μπορεσες να σχολιασεις!^-^ σημερα ειδα το μέιλ και απαντησα σορρυ για την αναμονη:( ) φιλιαα❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδιαφερουσα αναρτηση. Αρχιζω αμεσως τα downloads! Μολις εγινα μελος! Φιλια απο το fabandglowing!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Eva Diama hahaha ευχαριστώ πολύ!❤❤
    (teleio to blog sou!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας! Ενδιαφερον αρθρο! Σας παρακαλω γινετε μελος στο νεο μου blog! link: http://yourteenageword.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

❣ Please feel free to leave any comment or feedback on this blog ❣
Πως σου φάνηκε το άρθρο;
Άφησε ένα σχόλιο! Με βοηθά να συνεχίζω να γράφω!
(Γνώμη, απόψεις. ιδέες, βελτιώσεις, παρατηρήσεις, απορίες!)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;