Αγαπημένα Ιουνίου 2015!

Καλό μήνα! και ελπίζω να είναι όντως καλός σε ολους τους τομείς... 
όμως σήμερα αποφάσισα να γράψω ένα ευχάριστο άρθρο μιας που 
τελείωσε ο Ιούνιος και να σας πω τι αγάπησα κατά την διάρκεια του!

1) Loreal Paris - Elnett Satin heat protect styling spray (for blow dryers)
Μιας και γινόταν τόσος χαμός στο youtube και όχι μόνο για αυτό το προϊόν 
είπα και εγώ να το δοκιμάσω να δω τι παίζει...και καλά έκανα γιατί είναι απίστευτο! 
Το συγκεκριμένο είναι για σεσουάρ (όμως υπάρχει αντίστοιχο και για όγκο αλλά και λακ) είναι το Elnett Satin και η δουλειά του είναι να προστατεύει τα μαλλιά από την θερμότητα. Aφού λουστείτε λοιπόν πρώτα στεγνώνετε λίγο τα μαλλιά σας και μόλις είναι νωπά ψεκάζετε το προϊόν σε όλο το μαλλί και μετά ισιώνεται τα μαλλιά με μία στρογγυλή βούρτσα. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως γιατί εγώ την πάτησα... όταν το ψεκάζετε να φροντίσετε να είστε πάνω σε κάποιο χαλάκι διότι αν τυχόν πάει έστω και λίγο στο πάτωμα μετά γλιστράει ΠΑΡΑ πολύ οπότε μην το επιχερήσετε! Κατα τα άλλα έχει πολύ ωραίο άρωμα και όντως τα προστατεύει πολύ!

 2) Max Factor - Bronzing powder 02 bronze
Τώρα το καλοκαίρι ένα bronzer είναι must-have γιατί δίνει αυτό το ηλιοκαμμένο εφέ
στο πρόσωπο που είναι πολύ ωραίο και αυτό της Max Factor είναι το κατάλληλο πιστεύω.. δεν έβγαλα φωτογραφία μέσα το προϊόν γιατί μπορεί να κάνω αναλυτικό review post.. έχει ένα τέλειο μπρονζέ χρώμα με λίγο σίμερ και είναι τέλειο για κοψίματα αλλά εγώ το χρησιμοποιώ και ως σκιά και είναι τέλειο απλά!

3) Maybelline NY - The rocket volum express waterproof
Η καλύτερη μάσκαρα που έχω δοκιμάσει χωρίς υπερβολές και θα συνεχίσω να το πιστεύω
για πάρα πολύ καιρό ακόμη μιας και δεν έχω σκοπό να την αλλάξω. Δίνει φοβερό όγκο, δεν "κολλάει" τις βλεφαρίδες και γενικά το αποτέλεσμα μετά την χρήση της είναι εντυπωσιακό
και την φοράω κάθε μέρα..ααα επίσης είναι και αδιάβροχη (extra points γιατί τώρα το καλοκαίρι οι αδιάβροχες μάσκαρα μας σώζουν!!)

4) Maybelline NY - SuperStay/Uptown blue , Dr.Rescue/All in one, Color show/Coral Graze
 Σας έχω ξαναδείξει σε haul τα 2 από αυτά αλλά πραγματικά τα αγάπησα αυτόν τον μήνα και τα 3! Την βάση θα την βάζω ανέκαθεν από εδώ και πέρα και τι να πω για αυτή; Άπαξ και την χρησιμοποιήσετε το μανικιούρ σας θα διαρκέσει σίγουρα 1 εβδομάδα!! Κάνει απίστευτη δουλειά και είναι και top coat που κάνει τα νύχια να γυαλίζουν. Τα άλλα 2 είναι must-have χρώματα του καλοκαιριού αλλά ειδικά το γαλάζιο το λάτρεψα γιατί είναι ένα πολύ τέλειο χρώμα και με την 2η στρώση έχετε ακριβώς αυτό το χρώμα στα νύχια σας!
Συμπέρασμα; Η Maybelline έχει εκτός από τέλεια καλλυντικά και τέλεια βερνίκια!

5) ΚΕΔΡΟΣ - "Η άλφαβήτα της εφηβείας"

Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει βραβευτεί κιόλας αλλά πέρα από αυτό είναι ένα βιβλίο που σας συστήνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε γιατί πιστεύω θα ταυτιστείτε πολύ με κάποιον από τους χαρακτήρες και γενικώς η ροή της ιστορίας είναι ευχάριστη. 
Μια ιστορία με πρωταγωνιστές εφήβους του σήμερα που προετοιμάζοντας μια θεατρική παράσταση βρίσκουν τον τρόπο να εκφράσουν όλες τις ανησυχίες τους. Από το άλφα μέχρι το ωμέγα, ένα πανόραμα όσων τους απασχολούν, μέσα από 24 λέξεις-κεφάλαια γραμμένα με ζωντάνια, χιούμορ και αισιοδοξία. 
Άγχος, Βαρεμάρα, Γονείς, Δίαιτα, Έρωτας, Ζήλια, Ήρωας, Θάνατος, Ίντερνετ, Καθηγητές, Λύπη, Μοναξιά, Ναρκωτικά, Ξύρισμα, Όνειρα, Πενθήμερη, Ρούχα και Ρατσισμός, Σεξ, Τηλέφωνο, Ύψος, Φιλία, Χορός, Ψέματα, Ωριμότητα. 

Αφορμή για να βάλουν σε μια τάξη την ψυχή τους οι νέοι και να θυμηθούν το ξεχασμένο τραγούδι της δικής τους εφηβείας οι μεγαλύτεροι.

Ένα βιβλίο που σηκώνει τη σημαία της ανακωχής ανάμεσα στα παιδιά και στους γονείς τους. Έστω για λίγο. Όσο κρατάει μια παράσταση.



6) Παπαδοπούλου - Πολυδημητριακά με σοκολάτα


Τα καλύτερα μπισκότα EVER! Και το ακόμα πιο τέλειο; Είναι και υγειινά καθώς περιέχουν 4 δημητριακά και έχουν κομματάκια μαύρης σοκολάτας όμως παρόλα αυτά είναι πεντανόστιμα και αυτό το περιεχόμενο αυτού του πακέτου εξαφανίστηκε μόλις βρέθηκε στα χέρια μου:'( χαχαχα να τα δοκιμάσετε όπως και δήποτε!

7) Αγαπημένο μαγαζί- Bershka 
 Μπήκα τουλάχιστον 4 φορές σε αυτό το κατάστημα αυτό το μήνα και αν πριν μου άρεσε μία φορά τώρα μου αρέσει 10 και έχει γίνει από τα αγαπημένα μου μαγαζιά.. όπως θα είδατε και στο haul πήρα ρούχα από εκεί αλλά και τις άλλες φορές αγόρασα και πραγματικά έχει τέλεια πράγματα και σε καλές τιμές!

8) Αγαπημένο τραγούδι & videoclip - Big Girls Cry
Αγαπημένο τραγούδι αυτού του μήνα που το έχω και στην playlist του blog ήταν το big girls cry της Sia! Μ'αρέσει πάρα πολύ η μουσική του και το άκουσα άπειρες φορές τον Ιούνιο!


Αυτάά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου γι'αυτό το μήνα! πείτε μου στα σχόλια τα δικά σας αγαπημένα για τον μήνα που μας πέρασε!

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο!
Τα λέμε!
Μαρία!

More Girlstrategy?
Follow me on...
Polyvore

Facebook
We
❤️it

Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο ποστ!keep going girl <3. artemianna.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το spray της L'oreal είναι και δικό μου αγαπημένο, μόλις μου τελείωσε και θα το πάρω ξανα! Υπέροχο προϊόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία αγαπημένα Μαρία!!!♥Θέλω πολύ να δοκιμάσω το All in one μανό της Maybelline και να διαβάσω το βιβλίο που πρότεινες!!Όσο για το bronzer από Max Factor,θα ήθελα να δω ένα αναλυτικό review post! :)
    Φιλάκια πολλά και περιμένω το επόμενο!! ;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο άρθρο, μπράβο! Το bershka είναι και δικό μου αγαπημένο κατάστημα και θέλω πολύ να διαβάσω το βιβλίο που προτείνεις! Θα το έχω σίγουρα υπόψιν και θα το αγοράσω με την πρώτη ευκαιρία! Το ίδιο ισχύει και για τα μπισκοτάκια! Είμαι πάντα ανοιχτή σε προτάσεις για νέα νόστιμα& ταυτόχρονα υγιεινά σνακς! Πρόσφατα άρχισα να παρακολουθώ τακτικά το blog σου και μπορώ να πω πως μου αρέσει πολύ! Θα χαιρόμουν απίστευτα πολύ αν μπορούσες να ρίξεις μια ματιά και στο δικό μου (stardollfromgreece) και να μου πεις τη γνώμη σου γιατί θα είναι πραγματικά πολύ σημαντική για μένα!
    Ευχαριστώ πολύ!^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

❣ Please feel free to leave any comment or feedback on this blog ❣
Πως σου φάνηκε το άρθρο;
Άφησε ένα σχόλιο! Με βοηθά να συνεχίζω να γράφω!
(Γνώμη, απόψεις. ιδέες, βελτιώσεις, παρατηρήσεις, απορίες!)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;