Αγαπημένα Ιουλίου/Αυγούστου 2015!

Πάλι εγώ την τράβηξα την pic και μου άρεσε lel *-*
Τον προηγούμενο μήνα λόγω διακοπών και διάφορων υποχρεώσεων δυστυχώς δεν είχα προλάβει να γράψω τα καθιερωμένα "Αγαπημένα του μήνα" οπότε μιάς που φτάσαμε στα τέλη του έπομενου μήνα αποφάσισα να γράψω και για τους 2 μήνες μαζί.

1) Syoss - "Moisture intensive care 01" σαμπουάν
Παρόλο που έχω διαβάσει πως δεν ισχύει η φήμη ότι "κάθε μήνα πρέπει να αλλάζουμε το σαμπουάν μας" εμένα μου αρέσει να ψάχνω πάντα να βρω το πιο κατάλληλο για τα μαλλιά μου και νομίζω πως αυτή την περιόδο είναι το "moisture intensive care" της  syoss (-btw ήθελα απο καιρό να δοκιμάσω κάποιο σαμπουάν της syoss γιατί έχουν μεγάλη ποικιλία και μπορείς να διαλέξεις το κατάλληλο για τον δικό σου τύπο μαλλιών-) για ξηρά και άτονα μαλλιά το οποίο ισχυρίζεται πως επαναφέρει το επίπεδο υγρασίας για απαλά μαλλιά και όντως το κάνει γιατί εκεί που τα μαλλιά μου ήταν άτονα με τη χρήση του συγκεκριμένου σαμπουάν απέκτησαν ζωντάνια και λάμψη.. δεν κάνω πλάκα;ρ η τιμή του είναι γύρω στα 6 ευρώ και το καλό είναι πως μπορείτε να το βρείτε σχεδόν σε όλα τα supermarkets! Σίγουρα θα αγοράσω και το αντίστοιχο conditioner!

2) Vichy - "Ideal Soleil" bb cream
Μεγάλη αγάπη ειδικά του Αυγούστου και αυτή η bb cream της Vichy η οποία έχει δείκτη προστασίας 50 παρακαλώ (!!) και την φόραγα non-stop στην θάλασσα καθώς είναι και ανθεκτική στο νερό αλλά μπορεί να φορεθεί άνετα και σε μία πρωινή βόλτα καθώς σου χαρίζει το "ιδανικό μαύρισμα" όπως λέγεται και το προϊόν.. Από κάλυψη είναι μέτρια προς καλή αλλά μπορείς να βάλεις λίγη περισσότερη ποσότητα στα σημεία που χρειάζεσαι και έτσι γλιτώνεις και το concealer (μεγάλο point). Επίσης να πω πως την πήρα από το φαρμακείο και βγαίνει μόνο σε μία απόχρωση και μπορεί αν την δοκιμάσετε και εσείς να σας φανεί πολύ σκούρη αλλά πιστέψτε με ακόμα και εγώ που είμαι όλο το χρόνο λευκή δεν φαινόταν καθόλου παράξενη πάνω μου! Κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό!

3) Seventeen - "Perfect Harmony eyes no.116"
Την συγκεκριμένη την πήρε η μαμά μου πολύ πρόσφατα αλλά ήδη την αγάπησα οπότε
και αποφάσισα να την βάλω και αυτή στα αγαπημένα.. Είναι μία πολύ βολική τριπλέτα από την Seventeen με 3 πολύ must-have nude αποχρώσεις του καφέ. επίσης ένα tip: την 2η και την 3η μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και για να βάψετε τα φρύδια σας ανάλογα το χρώμα των μαλλιών σας lol 

4) Vichy - "Dermablend" foundation
Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και από τότε που το απέκτησα έχει γίνει το αγαπημένο μου foundation! Είναι σε κρεμώδης μορφή και η συσκευασία του είναι πολύ κομψή... είναι πολύ καλύπτικό και γι αυτό μπορείτε να το χρησιμοποίησετε και ως concealer και γενικά παρόλο που έχει full κάλυψη και με ένα πέρασμα εγώ δεν το αισθάνομαι καν στο πρόσωπο μου. Πήρα την πιο ανοικτή απόχρωση φυσικά και στο φαρμακείο που το πήρα κόστιζε 26 ευρώ.

5) Vichy - "Aqualia Thermal" ενυδατική
Η καλύτερη ενυδατική κρέμα EVER! Την είχε δώρο μαζί με το ideal soleil που σας έδειξα πιο πάνω και σίγουρα μόλις το καταναλώσω αυτό θα την πάρω και στη μεγάλη συσκευασία γιατί είναι φοβερή! Καταρχάς έχει τέλειο άρωμα και αφήνει ματ τελείωμα!

6) Victoria Silk Touch - "Express" 
Το συγκεκριμένο είναι από τα jumbo και παρόλο την χαμηλή του τιμή
κάνει πολύ καλή δουλειά! Βάζεις ένα-ένα τα δάχτυλα στο σφουγγαράκι 
και αφαιρείται κατευθείαν το βερνίκι νυχιών!

7) Loreal Paris - Color Riche Le Vernis 857 Chantilly Lace

Τα βερνίκια αυτής της σειράς γράφουν σαν μπλάνκο και αυτό είναι το εντυπωσιακό!
Το φόραγα όλη την ώρα και στο μανικιούρ αλλά και στο πεντικιούρ καθώς το άσπρο αναδεικνύει το μαύρισμα αλλά φυσικά πάει και με όλα so..!

 8) Bershka - high waisted denim shorts
Το πήρα φέτος από τα bershka και το φόραγα όλο το Καλοκαίρι!
Πέρα από το ότι είναι πολύ άνετο πήγαινε και με όλες τις 
μπλούζες ή crop tops οπότε όπως καταλαβαίνεται το λάτρεψα!

9) Claire's - Donut
Είχα δει πολλά ωραία σχέδια που μπορείς να φτιάξεις με το συγκεκριμένο
αξεσουάρ και πραγματικά μπορείς να δημιουργήσεις έναν πανεύκολο αλλά 
και πανέμορφο κότσο στη στιγμή!

10) Sunsilk - "Straight lock" leave-in conditioner
Τελευταία δεν χρησιμοποιώ conditioner καθώς ανακάλυψα αυτό το baby
από την sunsilk η οποία είναι κρέμα χωρίς ξέβγαλμα κάτι σαν leave-in conditioner και ουσιαστικά ξεμπλέκει τα μαλλιά αλλά και τους δίνει ίσια φόρμα καθώς στεγνώνουν!
Πραγματικά είναι καταπληκτικό!!

11) High by the beach - Lana Del Rey

 Πραγματικά από την ώρα που δημοσιεύτηκε το έχω ακούσει ΆΠΕΙΡΕΣ φορές αφού το έχει μάθει και η οικογένεια μου απ'έξω φανταστείτε χαχαχαχα:'( είναι ΤΕΛΕΙΟ!

Τι θα θέλατε να δοκιμάσετε ή έχετε ήδη δοκιμάσει από αυτά που ανέφερα;
Ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα για τον Αύγουστο;
Περιμένω με ανυπομονησία να μου πείτε στα σχόλια^-^
Μαρία 

Σχόλια

  1. Πολύ ωραία τα αγαπημένα! Το donut το έχω δοκιμάσει και εγώ και πραγματικά με έχει σώσει όταν έχω αργήσει για κάπου και δεν ξέρω τι να κάνω με τα μαλλιά μου:Ρ
    Πρέπει όπως και δήποτε να δοκιμάσω το ξεβαφτικό νυχιών που προτείνεις γιατί έψαχνα κάτι τέτοιο καιρό τώρα- οπότε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση<3
    Επίσης τo conditioner αυτό, όντως ισιώνει τα μαλλιά καθώς στεγνώνουν; Γιατί τότε πρέπει να το δοκιμάσω χωρίς καμία καθυστέρηση (είμαι από τους ανθρώπους που έχουν σπαστοίσια μαλλιά αλλά τα θέλουν ολόισια χωρίς να τα επιβαρύνουν με ισιωτικές και σίδερα) Πάντως όλες οι προτάσεις σου μου φαίνονται τέλειες:)

    Φιλάκια πολλά<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί μία κρέμα να αντικαθιστά ένα σίδερο μαλλιών αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όντως τους δίνει μία ίσια γραμμή... βέβαια δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να απαντήσει σε αυτό γιατί εμένα το φυσικό μου είναι ίσιο οπότε.. άμα το δοκιμάσεις πες μου! Και ευχαριστώ:)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο ποστ! Έχω δοκιμάσει μόνο την αντηλιακή προσώπου της Vichy σε δείγμα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Είναι πολύ σταθερή!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλειο άρθρο Μαρία,χαίρομαι που επέστρεψες ξανά,μου είχαν λείψει τα άρθρα σου :3 Έμπαινα κάθε μέρα στο blog να δώ αν είχες ανεβάσει χδ
    Όλα υπέροχα,αλλα το αγαπημένο μου νομίζω είναι σίγουρα το τραγουδάκι..το έχω βάλει και στο blog,έχω τρελαθεί,είναι υ π ε ρ ο χ ο.
    <3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

❣ Please feel free to leave any comment or feedback on this blog ❣
Πως σου φάνηκε το άρθρο;
Άφησε ένα σχόλιο! Με βοηθά να συνεχίζω να γράφω!
(Γνώμη, απόψεις. ιδέες, βελτιώσεις, παρατηρήσεις, απορίες!)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;