Live streaming στο Facebook!


Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε αυτή την νέα αλλαγή στο facebook... για την ακρίβεια δεν είναι και τόσο καινούργια αφού λειτουργεί σχεδόν από τον Απρίλιο αλλά έχει γίνει μεγάλη θραύση τον τελευταίο καιρό! Μιλάω για το live streaming. Το live streaming ή στην γλώσσα μας ζωντανή μετάδοση σου δίνει τη δυνατότητα να τραβήξεις ένα video στο προφίλ σου ή στη σελίδα σου, το οποίο είναι live και ταυτόχρονα δηλαδή μπορείς να επικοινωνείς και να συνομιλείς με άλλους χρήστες που θα συνδεθούν εκείνη την ώρα. Αν πρόκειται για το profile σου, θα μπορείς να επικοινωνήσεις με τη λίστα των φίλων σου και αν πρόκειται για τη σελίδα σου με τα άτομα που έχουν πατήσει like και είναι online την ώρα που εσύ θα τραβάς το live video σου. Επίσης να σημειώσω ότι αυτή η δυνατότητα δεν είναι κάτι τόσο καινούργιο εφόσον υπήρχε χρόνια τώρα αλλά ήταν πολύ περιορισμένη και αν δεν απατόμαι μπορούσαν να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία μόνο οι διάσημοι. Πλέον μπορεί ο καθένας από εσάς να ξεκινήσει το δικό του live video απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού το οποίο συγκεκριμένα εγώ το έχω δει να υπάρχει μόνο στην εφαρμογή του facebook στο κινητό μου και όχι στον υπολογιστή. Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω πως αυτό ισχύει.
Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε και εσείς live streaming μετάδοση:


Είναι πολύ απλό αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό καθώς εκτός από το γεγονός ότι σου δίνετε η δυνατότητα να συνομιλήσεις ῾ζωντανἀ῾με πολλά άτομα μπορείς να αλλάξεις το effect του video, να απαντήσεις σε ερωτήσεις κλπ.

Βέβαια όπως κάθετι που περιέχει δημόσια έκθεση του προσώπου σου θέλει μεγάλη προσοχή οπότε αυτό το άρθρο είναι καθαρά ενημερωτικό και όχι ενθαρρυντικό για να κάνετε και εσείς video αν δεν το θέλετε!!

Ωστόσο εγώ το δοκίμασα σήμερα στη σελίδα μου στο facebook η οποία λέγεται επίσης : girlstrategy ή αλλιώς κάντε click ΕΔΩ για να τη δείτε και είχε όντως πολύ πλάκα. Βέβαια το έσβησα φυσικά μετά γιατί δεν ήταν οργανωμένο και προγραμματισμένο να γίνει, ήταν απλώς μια πρώτη προσπάθεια από την οποία έμεινα αρκετά ικανοποιημένη γιἀυτό και έγραψα αυτό το άρθρο προκειμένου να σας ενημερώσω κιόλας για το τι εστί live streaming. Ακόμη σχεδόν καθημερινά πολλοί διάσημοι κάνουν live video οπότε έχετε το νου σας γιατί μπορείτε να τους γράψετε σχόλια τα οποία μπορεί να διαβάσουν... Φυσικά όταν απλά βλέπετε το live streaming κάποιου άλλου δε σας βλέπουν οι υπόλοιποι χρήστες στην κάμερα οπότε μην ανησυχείτε γι αυτό lol!!

Τέλος κάντε like στη σελίδα του Girlstrategy στο facebook καθώς πολύ πιθανόν σύντομα να κάνω live streaming οπότε ίσως αν είστε online εκείνη την ώρα να με δείτε και να μου στείλετε ό,τι θέλετε! Οπότε κάντε like εδώ για να ενημερωθείτε κατευθείαν την ώρα του live!!

Τα λέμε λοιπόν και στη σελίδα μου στο facebook!
Εσείς ξέρατε αυτή τη δυνατότητα; Την έχετε χρησιμοποιήσει;
Πείτε μου στα σχόλια!
φιλιά!
Μαρία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;