6 πράγματα που δεν ξέρατε για το ξύρισμα των ποδιών

Το ξύρισμα των ποδιών είναι ο ευκολότερος και πιο ανώδυνος τρόπος για να απαλλαγείτε από την τριχοφυία. Φυσικά είναι και  ο πιο προσωρινός αλλά εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα επιλογή. Το κάνουμε χρόνια και νομίζαμε πως τα ξέρουμε όλα αλλά κάναμε λάθος….
1. Αφήστε το ξύρισμα για το τέλος του μπάνιου σας.Το νερό μαλακώνει την τρίχα, την κάνει εύπλαστη και αυτό βοηθά το ξυράφι να την κόψει πολύ κοντά στο δέρμα.

2. Το conditioner είναι το καλύτεροΜαλακώνει επίσης την τρίχα και βοηθά το ξυράφι να γλιστρήσει καλύτερα στο δέρμα. Αν λοιπόν δεν έχετε ειδικό αφρό μην βάλετε αφρόλουτρο, μόνο conditioner.
3. Για να μην χαλάει το ξυραφάκι σας βουτήξτε το σε baby oilΤο λάδι θα απομακρύνει το νερό και θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό φιλμ που θα κρατήσει τις λεπίδες κοφτερές για περισσότερο.
4. Ξεπλένετε το ξυράφι σαςΟι άντρες το ξεπλένουν μετά από κάθε πέρασμα. Εμείς μπορεί να κάνουμε ολόκληρη τη γάμπα χωρίς να το ξεβγάλουμε. Λάθος, έτσι στομώνουν οι λεπίδες και δεν κόβουν. Ξεπλένετε μετά από κάθε πέρασμα και θα δείτε τεράστια διαφορά.
5. Στις διακοπές ξυρίστε τα πόδια σας από το βράδυΤο ξυράφι δημιουργεί μικροσκοπικά κοψίματα στο δέρμα γι’ αυτό όταν μπαίνετε στη θάλασσα πονάτε. Ξυρίστε από το βράδυ όποια περιοχή θέλετε ώστε να έχει προλάβει το δέρμα να κλείσει

6. Γυρίστε το νερό στο κρύο. Αφού ξυρίσετε τα πόδια σας ρίξτε τους κρύο νερό. Με αυτό τον τρόπο θα ανατριχιάσετε και οι μικροσκοπικές τρίχες που κρύβονταν κάτω από το δέρμα σας θα εμφανιστούν και θα μπορέσετε να τις ξυρίσετε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;