Hot (showbiz) news #2



Την Κατερίνα Λιόλιου τη γνωρίσαμε από το The Voice και πλέον βλέπουμε και το πρώτο της τραγούδι σε videoclip. Η πανέμορφη τραγουδίστρια μας παρουσιάζει το νέο της  κομμάτι το οποίο είναι πολύ Καλοκαιρινό και δροσερό. Το βίντεοκλιπ το σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

(Κάντε click στην εικόνα αριστερά για να το ακούσετε)





Χθες η Selena Gomez είχε γενέθλια και έκλεισε τα 22 πολλοί celebrities της ευχήθηκαν "Χρόνια πολλά".

Η Taylor Swift (κολλητή της Selena)

επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να της πει χρόνια πολλά, και postαρε στον λογαριασμό της στο twitter την φωτογραφία δεξιά που κρατάει ένα περιδέραιο που έχει ένα μεγάλο "S". Πρωτότυπος τρόπος,ε? <3 div="">








lana-del-rey-rs-400x470-255x300

H Lana del Rey ήταν εξώφυλλο στο πασίγνωστο περιοδικό και μίλησε σε συνέντευξη για τα τραγούδια της. "Δε θέλω ο κόσμος να ακούει τους στίχους από τα τραγούδια μου. Είμαι πολύ εγωίστρια. Κάνω τα πάντα για μένα. Όλα είναι μόνο για μένα. Δε θέλω ο κόσμος να τους ακούει και να σκέφτεται. Δεν είναι δουλειά τους."







Η Adele επιστρέφει με ένα νέο album! Πολύ πιθανόν η τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με τον frontman των One Republic, Ryan Tedder, ο οποίος στο παρελθόν έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες για γνωστούς καλλιτέχνες του χώρουAdele μας έλειψες!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;