Όλα όσα έγιναν στο Athens Flying Week

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες οι κάτοικοι της Αθήνας παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με νέα και παλαιά αεροσκάφη.
Στη γιορτή της αεροπορίας που διεξήχθη από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο Τατόι, βρέθηκαν εκατοντάδες θεατές. 
Είχε προηγηθεί το pre-show του Athens Flying Week που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου, με το εντυπωσιακό F-16 της Βελγικής Αεροπορίας να κλέβει τις εντυπώσεις. Στη μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη των Βαλκανίων συμμετείχε και το διάσημο μονοκινητήριο ελικοφόρο αεροπλάνο Storch, που ανήκει στην Ένωση Φίλων Αεροπορίας.
Εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη που πραγματοποίησαν οι Ομάδες Επιδείξεως της Βασιλικής Αεροπορίας του Βελγίου και της Ολλανδίας (Demo-team) με τα μαχητικά αεροσκάφη F-16.
H Demo-team της Πολωνικής Αεροπορίας με το αεροσκάφος MiG – 29 Fulcrum ενθουσίασε το κοινό καθώς βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Επίσης, εμφανίστηκε η Ομάδα Επιδείξεως Ζευς της Πολεμικής μας Αεροπορίας, ενώ τα επιθετικά ελικόπτερα Apache και τα Chinook της Αεροπορίας Στρατού έκανα για μια ακόμη χρονιά αισθητή την παρουσία τους στο Athens Flying Week.
Το Πολεμικό Ναυτικό έλαβε μέρος στο airshow με τα ελικόπτερα Aegean Hawk και Augusta Bell, ενώ ξεχώρισε η παρουσία των βομβαρδιστικών Α-7 Corsair II, τα τελευταία που πετούν ακόμα στον κόσμο και τα οποία όπως είναι γνωστό θα αποσυρθούν στις 17 Οκτωβρίου.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

















Πηγα και εγώ ήταν τέλεια!

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: http://news247.gr/

Σχόλια

  1. και εγω ημουν την κυριακη στο τατοι! φανταστικο θεαμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Αννα Λ και εγώ την Κυριακή πήγα γιατί το Σάββατο δεν μπορούσα. Και γινόταν κυριολεκτικά χαμός και φυσικά ήταν τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

❣ Please feel free to leave any comment or feedback on this blog ❣
Πως σου φάνηκε το άρθρο;
Άφησε ένα σχόλιο! Με βοηθά να συνεχίζω να γράφω!
(Γνώμη, απόψεις. ιδέες, βελτιώσεις, παρατηρήσεις, απορίες!)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;