Our country's news



Τι θα συμβεί στις 30 Ιουνίου;
Σύμφωνα με το International Earth Rotation and Reference Systems Service,
ο Ιούνιος του 2015 θα είναι κατά 1 δευτερόλεπτο μεγαλύτερος από κάθε άλλον αντίστοιχο μήνα από το 1972 και έπειτα.
 Το φαινόμενο αυτό δεν θα επηρεάσει σχεδόν καθόλου την καθημερινότητά μας, όμως, θα προκαλέσει ενδεχομένως κάποιο μπέρδεμα στα ημερολόγια των ηλεκτρονικών υπολογιστών και smartphones.

Η νέα "φωνή" της Ελλάδας!

Η νέα «φωνή» της Ελλάδας είναι εδώ και ο Αντώνης Ρέμος ο νικητής coach. Ο Κώστας Αγέρης κέρδισε τις εντυπώσεις, τον τελικό του Voice 2, ένα συμβόλαιο με την Universal κι ένα αυτοκίνητο.
Με όλους τους διαγωνιζόμενους που πέρασαν στα live του Voice 2 ξεκίνησε ο τελικός του μεγάλου διαγωνισμού, δίνοντας το στίγμα του πάρτι που ακολούθησε.
(ΠΗΓΗ: ANT1.GR)


Χρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας, ασημένιο ο Μάρας!

Το χρυσό μετάλλιο στους 1ους Ευρωπαϊκού Αγώνες που διεξάγονται στο Μπακού κατάκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης που ήταν και ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην Τελετή Εναρξης της διοργάνωσης κατέλαβε την πρώτη θέση στον τελικό των κρίκων με 15.633 βαθμούςΛίγη ώρα αργότερα, ο Βλάσης Μάρας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του μονόζυγου, συγκεντρώνοντας 15.366 βαθμούς. Το χρυσό μετάλλιο πέρασε στο λαιμό του Γερμανoύ Φαμπιάν Αμπουεκέν (15.533β.), ενώ το χάλκινο στου Ρώσου Νικίτα Ιγκνατίεφ (15.166β.). Mε τους θριάμβους της ενόργανης γυμναστικής η Ελλάδα συμπλήρωσε τα τέσσερα μετάλλια στο Μπακού, ενώ τα τρία ήρθαν σήμερα με την προσθήκη του χάλκινου της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης των νεανίδων. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο μετάλλιο (ασημένιο) έχει κατακτηθεί από τον Γιώργο Τζάνο στο καράτε. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ πραγματικά το άξιζαν γιατί κέριδσαν με την αξία τους και με πολύ κόπο!

(ΠΗΓΗ: http://sports.in.gr)

Αλλεπάλληλες επαφές για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες

Ημέρα «αφιερωμένη» στο ελληνικό ζήτημα είναι η σημερινή, με τα χρονικά περιθώρια για την επίτευξη συμφωνίας να είναι πλέον ασφυκτικά και το βλέμμα διεθνώς να είναι στραμμένο στις Βρυξέλλες.


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έχει μπαράζ συναντήσεων σε επίπεδο κορυφής, τόσο με τους ηγέτες των κρατών - μελών της Ευρωζώνης, όσο και με τους επικεφαλής των θεσμών. Παράλληλα, προκειμένου να εξεταστούν οι νέες ελληνικές προτάσεις, έχει προγραμματισθεί συνεδρίαση του Eurogroup.

 (ΠΗΓΗ: IN.GR)




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;