Tag: All about eyes!

Ένα νέο tag που είχα την τιμή να απαντήσω λόγω της Stroumfita Smurf με το υπέροχο blog της και της αγαπημένης Ειρήνης από το blog Stardoll from greece! Σας ευχαριστώ και τις 2 πάρα πολύ!
Ποια κρέμα ματιών ή serum είναι το αγαπημένο σου;

Γενικά δε χρησιμοποιώ κρέμες ματιών γιατί δεν τις χρειαζόμαστε από αυτή την ηλικία αλλά 
κάποιες μέρες που αισθάνομαι τα μάτια μου κουρασμένα βάζω λίγη ποσότητα από την all about eyes της clinique. Εννοείται δεν ερεθίζει καθόλου τα μάτια και είναι πολύ καλή.


Ποιο είναι το αγαπημένο σου concealer;

Αναμενόμενο θα ήταν να δείτε το boiing της benefit το οποίο όπως βλέπετε τελειώνει επικίνδυνα lol αλλά έχω ήδη προμηθευτεί το επόμενο! Είναι πολύ καλυπτικό και μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε προβληματικές περιοχές είτε κάτω από τα μάτια. Απλά προσέχτε μη βάλετε πολύ ποσότητα.

Αγαπημένο προϊόν για τα φρύδια;

Γενικώς χρησιμοποιώ διάφορα αλλά τώρα τελευταία έχω ξετρελαθεί με το make me brow από την essence γιατί δίνει ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλω. Το έχω στην μεσαία απόχρωση καθώς τα φρύδια μου είναι αρκετά ανοιχτόχρωμα και αν βάλω κάτι λίγο πιο σκούρο φαίνονται απαίσια. Είναι η ιδανική απόχρωση, έχει πολύ μικρό βουρτσάκι και έτσι βολέυει και δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα! Το καλύτερο είναι και η τιμή του η οποία είναι εξευτελιστική καθώς κοστίζει μόνο 3,19 ευρώ την ίδια στιγμή που το παρόμοιο gimme brow της benefit κοστίζει 25 ευρώ νομίζω! 



Αγαπημένη βάση σκιάς;

Την θεωρώ άχρηστη για εμένα αυτή τη στιγμή και ούτοσιάλλως δεν πολύ φοράω σκιές οπότε πριν φορέσω σκιές βάζω λίγο concealer με το beauty blender και δε χρειάζομαι κάτι επιπλέον.



Αγαπημένη παλέτα σκιών;

Αν και δεν φοράω σκιές γιατί βαριέμαι λίγο όταν αποφασίσω να βάλω χρησιμοποιώ εννοείται την εκθαμβωτική natural matte από την αγαπημένη μου too faced!
Αν θέλετε αναλυτικό review (με swatches κλπ) πείτε μου στα σχόλια γιατί αν αρχίσω να μιλάω εδώ δε θα τελειώσω lol. Anyway οι σκιές είναι όλες matte σε πολύ φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν με τα πάντα και η αποδοσή τους απλά εκπληκτική,


Αγαπημένο ντεμακιγιάζ ματιών;
Χρησιμοποιώ μαντηλάκια ντεμακιγιάζ από τα οποία δεν είμαι και απόλυτα ευχαριστημένη αλλά βαριέμαι τα πολλά πολλά αν και θα ήθελα να βρω ένα καλό ντεμακιγιάζ προσώπου αλλά και ματιών οπότε αν ξέρετε κάποιο καλό πείτε μου!


Αγαπημένη μάσκαρα;
Άλλο ένα προϊόν στο οποίο έχω αναφερθεί εκτενέστερα στα αγαπημένα μαϊου οπότε πηγαίνετ να δείτε τις εντυπώσεις μου εκεί αν θέλετε. Παρόλα αυτά το μόνο ῾κακό῾της είναι ότι αφαιρείται λίγο δύσκολα (γιἀυτό ψάχνω και ένα καλό ντεμακιγιάζ)


Αγαπημένο eyeliner;

Το eyeliner είναι από τα προϊόντα που μισώ πραγματικά! Έχω δοκιμάσει δυο τρία διαφορετικά αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ούτε το αποτέλεσμα ούτε η χρονοβόρα διαδικασία του οπότε αν θέλω να τονίσω τα μάτια χρησιμοποιώ μαύρο μολύβι το οποίο διορθώνεται πολύ πιο εύκολα και δεν ερεθίζει και τα μάτια μου. Το συγκεκριμένο είναι της make up for ever από την νέα σειρά aqua xl και είναι εξαιρετικό! Το τέσταρα και όταν έκανα μπάνιο και μόλις βγήκα είχε μείνει στα μάτια μου! Οπότε τέλειο και για παραλία lol!


Αγαπημένη μονή σκιά;

Όπως έγραψα και παραπάνω δεν είμαι το κορίτσι που θα ασχοληθεί πολύ με σκιές οπότε η παλέτα που σας έδειξα με σώζει γιατί δε χρειάζεται να κουβαλάω μαζί μου μονές σκιές


Αυτό ήταν λοιπόν το tag δυστυχώς δεν ξέρω ποια blogs έχουν ήδη προταθεί για να απαντήσουν επίσης το tag οπότε όποιο blog δεν το έχει κάνει ακόμη εννοείται πως πρέπει να το απαντήσει γιατί είναι πολύ ωραίο όποτε tag τα blogs που ακόμη δεν το έχουν απαντήσει!

είχε γενέθλια το κορίτσι μας χθες<3 lizzy="" td="">

Θα τα πούμε !!!
Φιλιά!
Μαρία!



Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το ποστ σου σε ευχαριστώ πολύ που έκανες το tag<3
    Τη συγκεκριμένη μάσκαρα θέλω πολύ να την δοκιμάσω! Όσο για ντεμακιγιάζ μπορείς να δοκιμάσεις του ΚΟΡΡΕ το γαλάκτωμα με πρωτεΐνες γάλακτος το οποίο είναι για πρόσωπο και μάτια και εκτός από το ότι αφαιρεί το μακιγιάζ, ενυδατώνει κι όλας! (Πιο πολλές λεπτομέρειες γράφω στο all about eyes tag στο blog μου)
    Φιλάκια πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο και αναλυτικό το άρθρο σου,ακριβώς όπως το περίμενα;) Ερωτεύτηκα την παλέτα της too faced*-* Έχει τόσο ωραία χρώματα!Θυμάσαι μήπως την τιμή της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης,ξέχασα να πω πως θα ήθελα να δω το review για την συγκεκριμένη παλέτα!Φιλιά<3

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ Βάσια μου!!<3 Εγώ την αγόρασα 40 ευρώ από τα sephora <3

      Διαγραφή
  3. Σ' ευχαριστώ πολύ που έκανες το tag! Η παλέτα από Too faced φαίνεται πολύ καλή και πάντα την θέλω όταν την βλέπω αλλά ακόμα δεν την έχω αγοράσει... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραιο ποστ! Η παλετα της Too faced ειναι τέλεια!!
    φιλια :***

    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

❣ Please feel free to leave any comment or feedback on this blog ❣
Πως σου φάνηκε το άρθρο;
Άφησε ένα σχόλιο! Με βοηθά να συνεχίζω να γράφω!
(Γνώμη, απόψεις. ιδέες, βελτιώσεις, παρατηρήσεις, απορίες!)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ;

Super Test-Ποιο είναι το style σου;

Back to school vol.3 | Τι να φορέσω την πρώτη μέρα στο σχολείο;